Rustdagje
We werden om 10.45 uur pas wakker. Onze engelse kamergenoten gafen aan dat zij dit hun eerste dag ook hadden omdat er geen raam in de kamer is wardoor het gewoon donker blijft.
Na een heerlijke brunch zijn we naar het busstation gegaan om een busticket te regelen voor onze terugreis naar Beunos Aires morgen. Helaas geen CAMA (stoel met een voettenplankje en een rugleuningdie 90 graden versteld kan worden waardoor je kan slapen. Voor het boeken hadden we ons paspoort nodig en jawel die lag in de kluis van het hostel. Ze gaf aan dat ze toch echt het nummer van mijn paspoort nodig had om de boeking te kunnen bevestigen. Ik heb toen een nummer opgeschreven waarvan ik dacht dat dat het nummer van mijn paspoort was (gedeeltelijk klopte dit ook). en het werd blindelings geaccepteerd.
Ondertussen werd onze bruine auto gewassen door een paar dronken (dak en thuislozen) waardoor we bij terugkomst onze zilverkleurige auto weer herkenden.
Hierna back to the Hostel en relaxen bij the Pool. ¨s avonds lekker gegeten op het terras van het hostel en hierbij heb ik een ober van slag gemaakt. Ik bestelde een pequino vino tinto (klein flesje rode wijn). Komt hij terug met een klein flesje wil hij deze met een kurketrekker (draaidop) openen. dus ik maak hem duidelijk dat het een draaidop is. Blijkt dat hij vervolgens het glas is vergeten na dit gehaald te hebben loopt hij weg komt terug omdat hij de draaidop van de fles is vergeten weer op de fles te doen :-)
Aan het eind van de avons hebben we nog een motregenbui gehad. we zijn gewoon buiten blijven zitten omdat het verkoelend was.