Watervallen Argentian side
Vandaag vroeg op want we gaan Naar de WATERVALLEN!!!
We hebben een grand tour geboekt wat inhoudt adat je met een speedboot het water opgaat en onder de watervallen door vaart.
We treffen een paar Spaanse dames bij de hushalte die al lang staan te wachten en vragen of we zin hebben om een txi te delen naar de watervallen. We besluiten maar om dit te doen.
Na entree betaald te hebben melden we ons bij het meldpunt van de grandtour en leggen ze uit dat we een eerst een jungle tocht krijgen en vervolgens instappen in speedboten en naar de watervallen varen om op een splitsing foto´s te maken om vervolgens met de boot onder de watervallen door te varen. Dilo en ik besluiten eerst door het park te wandelen en de watervallen vanaf diverse uitzichtpunten te bezichtigen en de grand tour andersom te doen. Dus eerst varen en dan de jungle tocht.
Echt mensen het uitzicht is spectaculair en nog mooier dan ik verwacht had. vanuit de boot heb ik eerst nog twee foto´s genomen omhet toestelvervolgens in een waterdichte zak op te bergen en te gaan gaan genieten van de vaartocht. Ik kan je zeggen VET GAAF!!!! :-). We hebben het grootste plezier gehad en kwamen dan ook ZEIKNAT uit die boot. Maar ik kan je zeggenDIT mag je niet missen!!!. De jungletocht was vooral leuk om op te drogen en er wordt iets over de begroeiing verteld want de wilde beesten zijn er of ´s morgensvroeg of tegen de avond( helaas dur geen puma of wild cat) we hebben wel een hoop racoons gezien en vogels die mooi zingen maar er verder gewoon zwart van kleur zijn.
Voor vandaag gaan we terug naar het hostel om te genieten van een argentijnse bbq en morgen gaan we naar Brazilie om vanaf daar de watervallen te bezichtigen (dit moet nog mooier zijn) kan bijna niet geloven dat, na wat we vandaag al gezien hebben, dit nog mogelijk is.
Snel even wat reisverhalen achter elkaar lezen. Ze waren in mijn SPAM terecht gekomen. Dacht al dat je van de aardbodem verdwenen was. Ik geloof graag dat de watervallen erg mooi zijn. Veel plezier nog in Brazilië! Benieuwd naar dat uitzicht, geniet!