San Telmo
Vandaag zijn we naar een wekelijkse kunstmarkt in San Telmo geweest. Dit is een ontzettend grote markt waar straatartiesten optreden enwaar kunstwerken en prularia verkocht worden. naast straatartiesten zijn er ook optredens van Tango paartjes.
Eerst zijn we nog even langs de Universidad gelopen (waar Esther vanaf 2 maart gaat studeren).om vervolgens is het nog even een zoektocht geweest door een aantal straten om de markt te kunnen vinden.
Onderweg dacht nog een stoere Argentijn indruk te maken door vanuit de bus naar ons te spugen. Vervolgens loopt een van de meiden ongemerkt over een gat in de waterleiding op straat (waaruit een dun straaltje water omhoog spuit) loopt.
Bij de markt aangekomen zijn we opgesplitst in 2 groepen omdat het anders niet te doen is om elkaar in de gaten te houden. Ik heb op een gegeven moment bij een lange straat een foto gemaakt van de mensenmassa op staart voor die markt die is echt indrukwekkend om te zien.
We zijn over de markt langzaam richting Plaza del Mayo gelopen waar de markt dan ook ineens ophoudt. Oh en we hebben een leuk kadootje voor de nieuwste spruit in de familie gevonden....
De regeringsbgebouwen rondom Plaza del Mayo blijken hier 's avonds dan ook verlivht te worden met diverse kleurtjes. Helaas was het niet donker genoeg om dit duidelijk zichtbaar te krijgen op de foto.
Vanwege de slechte weervoorspelling 25 graden met kans op onweer hebben we besloen om dan niet naar El Tiger te gaan maar gaan we wat souvernirs shoppen omdatik met Dilo vanaf dinsdag tot vrijdag in Iguazu verblijven voor de grootste watervallen alhier. Zaterdag gaan we dan alsnog (bij goed weer) naar El Tigre. En helaas Zondag moet ik weer terug naar Nederland
Geniet nog een hele week en denk niet aan terugkomen naar Nederland!